Aanmelden

Voor aanmelding bij onze school, is het nodig dat u uw kind éérst registreert via onze website: www.aloysiusstichting.nl/registreren

 

Op deze website vult u het registratieformulier in. U geeft op het formulier de voorkeur aan voor onze school. Als u al een kennismakingsgesprek heeft gehad op onze school, dan kunt u dit ook aangeven. Is dat nog niet zo, dan nodigen wij u graag uit op een van onze informatiemiddagen.

 

Toelaatbaarheidsverklaring

Om ingeschreven te worden in ons speciaal (voortgezet) onderwijs, is een zogenoemde toelaatbaarheidsverklaring nodig van het samenwerkingsverband passend onderwijs.
Bij de overgang van (speciaal)Basisonderwijs naar het VSO wordt de TLV-aanvraag verzorgd door de ontvangende school (de Korenaer). Bij de overgang van het VO naar het VSO zal de VO-school de aanvraag verzorgen.

 

Indien u nu dringende vragen heeft rondom aanmelding kunt u contact opnemen met de school.

 

Sluitingsdatum aanmeldingen: 1 mei 2020 (PO) en 1 juni 2020 (VO)

Vanwege het feit dat zowel wij als school als het samenwerkingsverband tijd nodig hebben om aanmelddossiers gedegen te verwerken, hebben we een sluitingsdatum voor de aanmeldingen.

Dossiers die na 1 mei (voor basisschool) en 1 juni (voor voortgezet onderwijs) aangeleverd worden zullen na de zomervakantie ter beoordeling opgepakt worden. De intake procedure zal na de zomervakantie weer opgestart worden.

 

 


De Korenaer Strausslaan

Strausslaan 1

5653 AJ  Eindhoven

Tel.: 040 - 259 54 44

@: korenaer.sl@aloysiusstichting.nl

Postadres:

Postbus 4010

5604 EA  Eindhoven