Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Informatiemiddagen


Wij organiseren elk schooljaar informatiemiddagen voor ouders/verzorgers die hun zoon of dochter bij ons willen aanmelden. Vanzelfsprekend zijn op die dag ook de jongeren zelf van harte uitgenodigd.

 

Tijdens deze middagen, van 15.00 tot 16.30 uur, kunt u uitgebreid kennismaken met onze school. Zo is er een rondleiding door de school en er is alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij verwachten dat u op tijd aanwezig bent.

 

De informatiemiddagen voor schooljaar 2017-2018 zijn:

  • Donderdag 23 november 2017.
  • Dinsdag 16 januari 2018.
  • Dinsdag 20 februari 2018.
  • Donderdag 10 april 2018.

 

Altijd aanmelden via onderstaand formulier zodat we u ook tijdig kunnen informeren dat de informatiebijeenkomst geen doorgang kan vinden en/of verplaatst is. (geef ook aan welke bijeenkomst u wilt bijwonen).

 

Sluitingsdatum aanmeldingen: nader vast te stellen

Vanwege het feit dat zowel wij als school, als het samenwerkingsverband tijd nodig hebben om de dossiers te verwerken, hebben we een sluitingsdatum voor de aanmeldingen.

Dossiers die na een nader te bepalen moment aangeleverd worden, zullen na de zomervakantie ter beoordeling opgepakt worden. De intake procedure zal na de zomervakantie weer opgestart worden.

 

Naam *
E-mail *
Telefoon
Opmerkingen
Aantal personen *
* verplicht

De Korenaer Strausslaan

Strausslaan 1

5653 AJ  Eindhoven

Tel.: 040 - 259 54 44

@: korenaer.sl@aloysiusstichting.nl

Postadres:

Postbus 4010

5604 EA  Eindhoven