Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

PDF informatiemiddagen

 

informatiemiddag 2021

Filmpje over de koers van de Aloysius Stichting

 

 

Alternatieve informatiemiddagen vanwege Corona en onze verhuizing

 

Wij organiseren elk schooljaar informatiemiddagen ter oriëntatie voor ouders/verzorgers die hun zoon of dochter bij ons willen aanmelden. Vanzelfsprekend zijn op die dag ook de jongeren zeer welkom. En dat geldt ook voor belangstellende samenwerkingspartners.

In de huidige situatie is het niet mogelijk deze informatiemiddagen door te laten gaan.

Om een kleine indruk van onze school te krijgen, hebben wij onder de knop “tour” een digitale rondleiding voor u gemaakt.

 

Informatie over schooljaar 21-22

De scholen van de Rungraaf en de Korenaer verhuizen samen naar de Avignonlaan in Eindhoven, waar SO en VSO elk een gedeelte van een nieuw gebouw gaan betrekken. Meer informatie over de nieuwbouw kun u vinden op onze website.

 

In het volgend schooljaar werken wij samen vanuit één visie en één aanpak en met dezelfde uitgangspunten van begeleiding en benadering. Leerlingen zullen worden ingedeeld op basis van hun Uitstroomperspectief (UPP) en hun ondersteuningsbehoeften.

 

Op deze pagina ziet u de nieuwe data van de informatiebijeenkomsten van onze school. Deze zijn bedoeld ter oriëntatie voor nieuwe leerlingen en belangstellenden samenwerkingspartners. Vanwege de corona-maatregelen zullen wij de informatiemiddagen digitaal gaan organiseren met een live-stream. U ziet een presentatie over ons aanbod en onze werkwijze er is gelegenheid om vragen te stellen middels de chatfunctie. Deze stream zal daarna als informatiefilmpje op de website gepubliceerd worden.

 

Aanmelden

Wanneer u een digitale informatiebijeenkomst wilt bijwonen dan kunt u dit hieronder aangeven.

Na het invullen zult u twee dagen voor de door u opgegeven datum een link gemaild krijgen.

 

De livestream zal van 16.00 tot 16.30 uur plaatsvinden op de hieronder vermelde data.

 

 


De Korenaer Strausslaan

Strausslaan 1

5653 AJ  Eindhoven

Tel.: 040 - 259 54 44

@: korenaer.sl@aloysiusstichting.nl

Postadres:

Postbus 4010

5604 EA  Eindhoven