Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Grootfontein Agri College NamibiŽ bezoekt Korenaer Strausslaan

13 september 2018

Bijzonder bezoek afgelopen dinsdag op De Korenaer Strausslaan! Leerkrachten JP Botha en Louise Engelbrecht van Grootfontein Agri College in Namibië kwamen kijken hoe wij werken met iPads.

 

Onze Afrikaanse onderwijscollega’s zijn in Nederland om 68 drie jaar oude iPads en een aantal Apple tv’s op te halen bij onze collega-school De Korenaer in Deurne. Die vervangt iPads en schenkt de vorige apparaten aan Grootfontein Agri College.

 

In de tien klassen van het Grootfontein Agri College in Namibië volgen kinderen basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De naam van de school zegt het al: de focus ligt mede op praktijkgericht landbouwonderwijs. De school gaat als tweede in het land werken met iPads en is daar reuze blij mee.

 

Botha en Engelbrecht maken een studiereis langs verschillende locaties van Aloysius. Komende week volgen nog bezoeken aan voorzitter college van bestuur van Aloysius Hans Kelderman, Apple Nederland en ICT-bedrijf Groupe Open. Onze ICT-coaches verzorgen een training, zodat de iPads meteen na thuiskomst volop gebruikt kunnen worden.

 

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenaer Strausslaan

Strausslaan 1

5653 AJ  Eindhoven

Tel.: 040 - 259 54 44

@: korenaer.sl@aloysiusstichting.nl

Postadres:

Postbus 4010

5604 EA  Eindhoven